Monthly Archives

Ekim 2014

15 Günlük Diyet Listeleri, Süreli Diyetler

15 Günde 10 Kilo Verdiren Etkisi İspatlanmış Diyetisyen Diyeti

31 Ekim 2014

15 günde 10 kilo verdiren diyet listesi

Zamanımız kısıtlı ve vermemiz gereken fazla kilolar mı var? Bu diyet listesi ile kısa zamanda hızlı ve sağlıklı kilo vermek tamamen bizim elimizde.15 günümüz var ve vermemiz gereken 10 kilo mu var?15 günde 10 kilo verdiren diyet listesi ile artık bu mümkün. Tabii ki bunu yaparken tamamen sağlıklı ve kolay kilo vermek amacımız. Bu diyet listesi ile hem yemek yiyerek hem de eğlenerek kilo vermek amacımız olmalı. Bu diyet listesi ile yağlarımızı artık eritip fit ve zinde görünebiliriz. Hem de çevremizdeki insanlara daha güzel ve alımlı olabiliriz. Amaç kısa zamanda hızlı kilo vermek ve biz bu konuda size yardımcı olmayı sağlamak tabi ki spor da önemli.  15 günde 10 kilo verdiren diyet listesi şöyledir.

1.gün

Kahvaltı: haşlanmış yumurta, biraz peynir ve 1 dilim ekmek

Öğle:1 kâse çorba ve yoğurt

Akşam: ızgara köfte ve salata

2.gün

Kahvaltı: haşlanmış patates, yeşillik ve çay

Öğle: simit ve ayran

Akşam: haşlanmış tavuk ve salata

3.gün

Kahvaltı: biraz peynir ve 1 dilim ekmek ve çay

Öğle: yoğurt ve sınırsız salata

Akşam: ızgara balık ve salata

4.gün

Kahvaltı: haşlanmış yumurta, biraz peynir ve 1 dilim ekmek ve çay

Öğle: patates salatası

Akşam: pirzola ve salata

5.gün

Kahvaltı: süt ve bisküvi

Öğle: sebzeli omlet ve ayran

Akşam: makarna ve yoğurt

6.gün

Kahvaltı: lor peyniri, 1 dilim ekmek ve reçel

Öğle: sosis ve salata

Akşam: sebze dolması ve yoğurt

7.gün

Kahvaltı: çay ve bisküvi

Öğle: meyve salatası

Akşam: şiş ızgara ve salata

Diğer günler ise 15 günde 10 kilo verdiren diyet listesi menüsünün tekrarıdır.

diyet-zayiflama-34

 

 

Bir önceki yazımız olan 3 Haftada 7 Kilo Verdiren Çok Özel Diyetisyen Diyeti Listesi başlıklı makalemizde bu diyet programını nasıl uygulamanız gerektiği ve diyet programını kullandığınızda ne kadar kilo vereceğiniz hakkında bilgiler verilmektedir.

21 Günlük Diyet Listeleri, Süreli Diyetler

3 Haftada 7 Kilo Verdiren Çok Özel Diyetisyen Diyeti Listesi

31 Ekim 2014

Toplamda 3 kere uygulanacak olan 5 günlük diyet ve 2 günlük dinleme süreci ile bu özel listemizi sizlere sunuyoruz. Vücuduna aşırı bir yüklenme yapmak istemeyen, kilolarından istikrarlı bir şekilde kurtulmak isteyen ve sağlıklı bir diyet süreci yaşamayı isteyenler için, 21 günde 7 kilo diyeti ideal bir seçenek olacaktır. Özellikle 1 aydan kısa sürelerde belli nedenlerden ötürü kilo vermek, ufak fazlalıkları vücuttan atmak gibi istekleri olanlara ideal bir yöntem olmaktadır.

5 GÜN DİYET – 2 GÜN DİNLENME; TOPLAM 3 UYGULAMA

Bu diyetimiz, 5 günlük bir süreci kapsamaktadır. 5 günün ardından 2 günlük bir dinlenme, kendinize göre beslenme süreci olacaktır. Böylelikle toplamda 7 günlük bir süreci geride bırakmış olacağız ve bu süreci 3 kere tekrarlayarak 21 günlük diyet listemizi tamamlamış olacağız. 5 günlük diyetten sonra ki 2 günlük süreçler, sizin dilediğiniz gibi beslenebileceğiniz, öğün düzeni ayarlayabileceğiniz günlerdir. Fakat fast-food kesinlikle yasaktır ve besin tüketimi gene yoğun olmamalıdır.

1. GÜN: Kahvaltıda sadece 1 adet yeşil elma ve 10 dakika sonra çeyrek sandviç yiyoruz. Yanında 1 adet şekersiz çay olabilir ve sandviç kepek ekmeği ile hazırlanmalı. Öğle yemeğinde yağsız salata ve 1 bardak meyve suyu. Akşam yemeğinde ise yarım yemek tabağı kadar kuru fasulye ve yanında yarım kase yağsız yoğurt.

2. GÜN: Kahvaltımız 1 kase yulaf ve süt ile yapılacak. Öğle yemeğinde bir kase domates çorbası tüketilecek, yanında ekmek yok. Akşam yemeğinde ise tavuk tüketilecek sadece 100 gram kadar. Yanında yağsız salata olabilir.

3. GÜN: Güne 1 adet elma ile başlıyoruz sadece. Öğle yemeğinde 1 konserve ton balığı tüketiyoruz ve yanında sadece 1 dilim kepek ekmeği. Akşam yemeğinde ise yarım yemek tabağı ıspanak tüketiyoruz. Yanında yağsız yoğurt yarım kase.

4. GÜN: Kahvaltıda 1 kibrit kutusu beyaz peynir, 1 dilim kepek ekmeği ve 1 bardak şekersiz çay. Öğle yemeğinde 2 sebzenin haşlanarak tüketilmesi gerekiyor yanında yağsız salata. Akşam yemeğinde ise 100-150 gram kadar kırmızı et ve yanında 1 dilim kepek ekmeği.

5. GÜN: Kahvaltı tamamen size bağlı, alışkın olduğunuz kahvaltı ile hareket edebilirsiniz. Öğle yemeğinde sadece meyve suyu ve yağsız salata. Akşam yemeğinde ise nohut yemeği bir yemek tabağı kadar.

diyet-zayiflama-55

Bir önceki yazımız olan 7 Günde Hızlıca 6 Kilo Verip Süper Bir Fiziğe Kavuşun başlıklı makalemizde bu diyet programını nasıl uygulamanız gerektiği ve diyet programını kullandığınızda ne kadar kilo vereceğiniz hakkında bilgiler verilmektedir.

1 Haftalık Diyet Listeleri, Süreli Diyetler

7 Günde 4 Kilo Vermek İçin Harika Bir Diyet Listesi

31 Ekim 2014

7 gün, yani 1 hafta bazen acil kilo verme ihtiyacı duyduğumuz dönemlerden birisi olabilir. Özellikle de herhangi bir davete gideceksek, düğün tarihimiz yaklaştıysa, bir giysi için günlerce araştırma yaptıysak ve bir kaç ufak kilo fazlalığı yüzünden giysiye giremiyorsak acil olarak kilo vermek isteriz. İşte, bu tür acil durumlar için hazırlanmış olan 7 günde 4 kilo diyeti ile, kısa sürede fazlalıkları üzerinizden atma hususunda destek alabilir, daha fit bir haftaya adım atabilirsiniz.

1. GÜN: 1 kase süt, yulaf karışımı ile kahvaltımızı yapıyoruz. Öğle yemeğinde sadece yağsız çoban salata tüketiyoruz. Akşam yemeğinde ise 1 dillim kepek ekmeği ve 1 kase sebze çorbası tüketiyoruz.

2. GÜN: Kahvaltıda 1 kase süt, mısır gevreği ile kahvaltımızı yapıyoruz. Öğle yemeğinde yarım kepek sandviç ve yanında meyve suyu tüketiyoruz. Akşam yemeğinde ise en fazla 100 gram olacak şekilde tavuk tüketiyoruz, yanında bir şey yok.

3. GÜN: Kahvaltıda 1 adet yumurta ve 1 kibrit kutusu beyaz peynir, 1 dilim kepek ekmek. Öğle yemeğinde 1 kase mercimek çorbası ve yanında 1 dilim kepek ekmek. Akşam yemeğinde ise ekmeksiz olarak sadece 1 yemek tabağı ıspanak.

4. GÜN: Kahvaltıda 1 dilim kaşar peyniri, 1 adet yumurta ve 1 bardak şekersiz çay, 1 dilim tam buğday ekmeği. Öğle yemeğinde 2 farklı sebze haşlanarak ekmeksiz tüketiliyor. Akşam yemeğinde ise dilediğimiz sebze yemeğinden 1 tabak, yanında yağsız yoğurt.

5. GÜN: Kahvaltımız sadece 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, yanında 1 çay kaşığı bal ve 2 dilim kepek ekmeği, 1 bardak şekersiz çay. Öğle yemeği sadece yağsız salata, meyve suyu. Akşam yemeği ise 100 gram kadar en az kırmızı et.

6. GÜN: Haftanın 6. günü kahvaltı tamamen size ait olacak, dilediğiniz gibi tüketin. Öğle yemeğinde sadece 1 adet elma. Akşam yemeğinde ise mevsime uygun bir balık, yanında yağsız salata ile.

7. GÜN: Kahvaltıda sadece yağsız salata ve meyve suyu. Öğle yemeğinde kepekli sandviç, meyve suyu. Akşam yemeğinde ise nohut yemeği 1 yemek tabağı.

???????????????????????????

Bir önceki yazımız olan 7 Günde Hızlıca 6 Kilo Verip Süper Bir Fiziğe Kavuşun başlıklı makalemizde bu diyet programını nasıl uygulamanız gerektiği ve diyet programını kullandığınızda ne kadar kilo vereceğiniz hakkında bilgiler verilmektedir.

1 Haftalık Diyet Listeleri, Süreli Diyetler

7 Günde Hızlıca 6 Kilo Verip Süper Bir Fiziğe Kavuşun

31 Ekim 2014

Çok önemli bir haftaya gireceksiniz ve bu hafta içerisinde toplamda 6 kilo vermeniz gerekiyor. Özellikle de insanların karşına çıkacaksanız ve kıyafetiniz fazlalıklar nedeni ile sorun çıkarıyorsa, bu 6 kiloyu vermek çok daha ciddi, önemli bir hal alacaktır. Bizde, 7 günde 6 kilo diyeti ile bu hususta sizlere yardımcı olmak ve insanların karşısına çıktığınız da herhangi bir kilo sorunu yaşamadan hareket etmenizi sağlamak adına özel bir diyet listesi hazırladık.

1. GÜN: Kahvaltımız 1 kase süt içerisinde mısır gevreği ile başlayacak. 15 dakika sonra 1 adet yeşil elma tüketilecek. Öğle yemeğimizde sadece ekmeksiz 1 kase mercimek çorbası tüketeceğiz. Akşam yemeğinde ise yarım yemek tabağını aşmayacak şekilde ekmeksiz karnabahar yemeği.

2. GÜN: Kahvaltıda sadece 1 dilim kaşar peyniri, 1 adet yumurtanın sadece sarısı, 1 dilim kepek ekmek ve 1 bardak şekersiz çay. Öğle yemeğinde yağsız çoban salata ve taze sıkılmış portakal suyu. Akşam yemeğinde ise nohut yemeği yarım yemek tabağı ve yanında yağsız yoğurt.

3. GÜN: Kahvaltı sadece sandviç ile yapılacak. Sandviç kepek ekmek ile hazırlanacak. Yanında 1 bardak şekersiz çay olacak. Öğle yemeğinde 1 konserve ton balığı ekmeksiz tüketilecek. Akşam yemeğine gelindiğinde 1 yemek tabağı ıspanak ekmeksiz tüketilecek.

4. GÜN: Kahvaltı sadece 1 adet elma ile yapılacak. Öğle yemeğinde sadece bol su içilecek, besin tüketilmeyecek. Akşam yemeğinde ise 100 gram kadar en fazla kırmızı et tüketilecek yanında 1 dilim kepek ekmeği.

5. GÜN: Kahvaltı sadece 1 adet elma ile geçecek gene. Öğle yemeğinde bol su ve yağsız mevsim salata. Akşam yemeğinde ise 1 tabak kuru fasulye ile birlikte yarım kase yağsız yoğurt.

6. GÜN: Kahvaltı sandviç ve meyve suyu ile yapılacak. Öğle yemeğinde 1 kase sebze çorbası, ekmek yok. Akşam yemeğinde ise 100 gram kadar tavuk eti ve yanında 1 dilim kepek ekmeği.

DİYET UYGULAMA DÜZENİ

Bu diyetimiz, 6 günlük süre ile uygulanacak ve vücudun kendini uyumlu bir şekilde toparlaması adına haftanın son günü diyet tamamlanmış olacaktır. Böylelikle yukarıda yer alan listeye 6 gün uyum sağlamanız, günlük en az 35 dakika tempolu yürüyüş yapmanız ve son gün hafif bir şekilde kendinize göre beslenmeniz yeterli olacaktır.

???????????????????????????

 

Bir önceki yazımız olan 10 Günde 4 Kilo Verebilmek Bu Diyet İle Artık Mümkün başlıklı makalemizde bu diyet programını nasıl uygulamanız gerektiği ve diyet programını kullandığınızda ne kadar kilo vereceğiniz hakkında bilgiler verilmektedir.

15 Günlük Diyet Listeleri, Süreli Diyetler

10 Günde 4 Kilo Verebilmek Bu Diyet İle Artık Mümkün

31 Ekim 2014

Bazen fazla kilolarımız olmasa dahi, ufak basen sorunları ya da bir kaç fazlalık problem olabilir hayatımız içerisinde. Özellikle de bir gelinin nikah öncesi ya da yeni bir mankenin podyuma çıkmadan önce yaşadığı heyecan bu fazla kilolar nedeni ile üst noktaya ulaşabilir. Biz, 10 günde 4 kilo diyeti ile bu fazla kilolardan kurtulmanız ve heyecan yapmadan gerekli hazırlık sürecini başarılı bir şekilde tamamlamanız adına sizlere özel bir besin süreci hazırladık.

1. GÜN: Kahvaltımız sadece yağsız salata ve bol su ile yapılacak. Öğle yemeğinde taze sıkılmış 1 bardak portakal suyu ile kepek ekmek ile hazırlanmış sandviç tüketilecek. Akşam yemeğinde ise sadece 1 yemek tabağı karnabahar yemeği yenilecek.

2. GÜN: Kahvaltımız 1 kase süt ve mısır gevreği ile yapılacak. Öğle yemeğimizde sadece yağsız salata ve bol su olacak. Akşam yemeğinde ise 100 gram kadar tavuk eti olacak.

3. GÜN: Kahvaltı sadece 1 bardak süt ve kepek ekmekli sandviç ile yapılacak. Öğle yemeğinde 1 adet elma ve bol su. Akşam yemeğinde ise ıspanak yemeği 1 tabak kadar.

4. GÜN: Kahvaltımız sadece 1 bardak çay, 1 adet yumurta ve 1 dilim kepek ekmek ile yapılacak. Öğle yemeğinde yağsız salata ve meyve suyu. Akşam yemeğinde ise 1 tabak pırasa yemeği ve yanında 1 kase yağsız yoğurt.

Diyeti Nasıl Uygulayacaksınız?

Yukarıda yer alan 4 günlük süreci tamamladıktan sonra, 1 gün yani 5. günü 3. günle aynı yapacaksınız. Bu şekilde ilk 5 gün tamamlanacak. Ardından ikinci 5 güne geçince, bu sefer 4 günden sonra ki 5. günde 2. günün aynısı uygulanacak. Böylelikle 10 gün tamamlanmış olacak. Günlerde ve öğünlerde değişiklik yapmadan, günde 2 litre en az su tüketilerek bu diyet uygulanmalı. Ayrıca her akşam mutlaka 35 dakika tempolu yürüyüş yapılmalı.

diyet-zayiflama-60

 

Bir önceki yazımız olan 30 Günde 10 Kilo Verdiren Diyetisyenin Hazırladığı Diyet Listesi başlıklı makalemizde bu diyet programını nasıl uygulamanız gerektiği ve diyet programını kullandığınızda ne kadar kilo vereceğiniz hakkında bilgiler verilmektedir.

1 Aylık Diyet Listeleri, Süreli Diyetler

30 Günde 10 Kilo Verdiren Diyetisyenin Hazırladığı Diyet Listesi

31 Ekim 2014

30 gün gibi bir süre içerisinde 10 kilo vermek pekte zor değil. Özellikle de istikrarlı bir diyet listesi uygularsanız, bu durum çok daha kolay bir hale gelebilir. Bizler de bu süreci sizler için hem kolay hem de rahat bir hale getirmek adına özel bir 30 günde 10 kilo diyeti hazırladık. Bu diyete uyum sağlayarak sizler de daha rahat bir süreç içerisinde kilolardan kurtulma hususunda yarım almış olabilirsiniz.

DİYET GÜN DÜZENİ

Diyetimiz 5 günlük bir sürece sahiptir. Bu süreci ilk olarak aşağıdaki düzene göre uyguluyoruz. Ardından sadece kahvaltıları değişerek 2. 5 günde gene diyeti uyguluyoruz. Yani ikinci 5 günde kahvaltılar size özgü oluyor, diğer öğünler gene diyet listesi gibi oluyor. 3. 5 günde ise tamamen tüm öğünde size özgü oluyor. Bu şekilde 30 günü vücuda ciddi bir yüklenme yapmadan tamamlamış oluyoruz.

1. GÜN: Kahvaltıda sadece yağsız salata ve taze sıkılmış meyve suyu. Öğle yemeğinde ton balığı sadece ekmeksiz. Akşam yemeğinde ise sadece yarım yemek tabağı nohut ve yanında 1 dilim kepek ekmeği.

2. GÜN: Kahvaltıda yulaf ve süt bir kase. Öğle yemeğinde sandviç kepek ekmekli ve yanında şekersiz 1 fincan kahve. Akşam yemeğinde ise ıspanak yemeği yarım tabak ve yanında yarım kase yoğurt.

3. GÜN: Kahvaltımız sadece mısır gevreği ve süt ile yapılacak bir kase. Öğle yemeğinde 1 kase mercimek çorbası. Akşam yemeğinde ise 100 gram kadar tavuk eti ve yanında yağsız salata.

4. GÜN: Kahvaltımız 1 fincan kahve ve kepek ekmek sandviç ile geçiyor. Öğle yemeğinde yağsız salata ve meyve suyu. Akşam yemeğinde ise mevsime göre balık, yağsız salata.

5. GÜN: Kahvaltımız 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 dilim kepek ekmek ve 1 bardak çay. Öğle yemeğinde sadece yarım kepek ekmek sandviç ve meyve suyu. Akşam yemeğinde ise karnabahar yemeği ve yanında yağsız yoğurt yarım kase.

diyet-zayiflama-50

 

Bir önceki yazımız olan 15 Günde 2 Kilo Zayıflatan Süper Diyet Listesi başlıklı makalemizde bu diyet programını nasıl uygulamanız gerektiği ve diyet programını kullandığınızda ne kadar kilo vereceğiniz hakkında bilgiler verilmektedir.

15 Günlük Diyet Listeleri, Süreli Diyetler

15 Günde 2 Kilo Zayıflatan Süper Diyet Listesi

31 Ekim 2014

Genelde ideal kilo verme süreci 15 günde 2, 30 günde 4 kilo oranındadır. Bu şekilde vereceğiniz kilolar aşırı zayıf değilseniz, fazlalıklardan kurtulma aşamasında sorun yaşamadan sizlere forma girme sürecinde yeterli olacaktır. Bizlerde bu şekilde aşırı zayıf ya da şişman olmayan, genel anlamda yoğunlaşmadan kilolardan düzenli olarak kurtulmak isteyenler için özel bir diyet süreci hazırladık. 15 günde 2 kilo diyeti ile sizlere gerekli desteği almış olacaksınız.
1. GÜN: Kahvaltıda sadece yulaf, süt bir kase tüketiliyor. 15 dakika sonra 1 fincan şekersiz kahve içebilirsiniz. Öğle yemeğinde sadece 1 dilim kepek ekmek ve yağsız salata. Akşam yemeğinde ise ekmeksiz sadece 1 yemek tabağı ıspanak.

2. GÜN: Kahvaltı 1 dilim kepek ekmeği, 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir ve 1 bardak şekersiz çay. Öğle yemeği bir kase çorba, yanında ekmek yok. Akşam yemeğinde ise 100 gram kadar tavuk ve yanında isteğe bağlı yağsız salata.

3. GÜN: Kahvaltıda mısır gevreği, süt bir kase yanında bir bardak şekersiz çay. Öğle yemeğinde yağsız salata ve taze sıkılmış meyve suyu. Akşam yemeğinde ise nohut yemeği 1 yemek tabağı yanında yağsız yoğurt yarım kase.

4. GÜN: Kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği, 1 kibrit kutusu beyaz peynir, 2 çay kaşığı reçel ve bal. Yanında 2 bardak çay, şekersiz. Öğle yemeğinde dilediğimiz 2 sebze haşlanarak tüketilecek. Akşam yemeğinde ise sadece 100 gram kadar kırmızı et ve yanında yağsız salata.

5. GÜN: Kahvaltıda sadece yağsız salata ve meyve suyu. Öğle yemeğinde 1 konserve ton balığı. Akşam yemeğinde ise karnabahar yarım yemek tabağı bir dilim kepek ekmeği.
İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ 5 GÜNLÜK SÜREÇ

Yukarıdaki diyet listesini ilk 5 gün uyguluyoruz. Akabinde ikinci 5 gün aşırıya kaçmamak ve fast-food tüketmemek şartı ile tamamen size özel oluyor. Hafif ama isteğe göre besleniyorsunuz. Son 5 günlük sürece girildiğinde ise gene yukarıda ki diyet listemizi uygulayarak 15 günü tamamlamış oluyoruz.

???????????????????????????

Bir önceki yazımız olan 10 Günde 7 Kilo Zayıflatan 3 Beden İncelten Diyet Listesi başlıklı makalemizde bu diyet programını nasıl uygulamanız gerektiği ve diyet programını kullandığınızda ne kadar kilo vereceğiniz hakkında bilgiler verilmektedir.

1 Haftalık Diyet Listeleri, Süreli Diyetler

10 Günde 7 Kilo Zayıflatan 3 Beden İncelten Diyet Listesi

31 Ekim 2014

Sadece 10 gününüz varsa ve bu 10 günlük süreçte ortalama 7 kilo vermeniz gerekiyorsa, bu diyetimizi hemen denemeye başlayabilirsiniz. Kimi zaman boy-kilo oranı gereken bir sınav öncesinde, kimi zaman daha farklı özel bir güne hazırlanma aşamasında bu diyete başlayabilir ve eğer 10 günlük bir süreniz varsa sizlerde 7 kilo verme şansına bu diyet ile sahip olabilirsiniz. Üstelik diyet listesi hafif bir beslenme mantığı ile sizlere bu olanağı sunmaktadır.

4 GÜN DİYET – 1 GÜN DİNLENME

Diyet 4 gün sürecektir ve ardından 1 gün tamamen size bağlı rahat bir şekilde geçecektir. Bu şekilde 2 kere diyetimizi tekrarlayacağız ve toplamda 10 günü, 8 günlük diyet ve 2 günlük dinlenme süreci ile tamamlamış olacağız. Böylelikle sağlık sorunları yaşamamak adına vücuda yüklenmeden diyetimizi uygulamış olabileceğiz.
1. GÜN: Kahvaltıda sadece yağsız salata ve 10 dakika sonra isteğe bağlı 1 fincan şekersiz kahve olacak. Öğle yemeğinde 1 konserve ton balığı olacak sadece. Akşam yemeğinde ise yarım yemek tabağı hazırlanmış mercimek yemeği ve yanında yağsız yoğurt, ekmek yok.

2. GÜN: Kahvaltıda 1 kase süte yulaf katarak tüketiyoruz. Öğle yemeğinde ise sadece 1 adet elma yenilecek. Akşam yemeğinde 100 gram kadar en fazla tavuk eti tüketilecek, yanında gene ekmek yok.

3. GÜN: Kahvaltı bu sefer 1 kase süt ve mısır gevreği ile yapılacak. Öğle yemeğinde salata ve yanında taze sıkılmış portakal suyu olacak. Akşam yemeğinde ise 1 yemek tabağı sadece nohut yemeği olacak, yanında yarım kase yağsız yoğurt olabilir.

4. GÜN: Kahvaltı 1 adet yumurta (haşlanmış) 1 dilim kepek ekmek ve 1 kibrit kutusunu aşmayacak şekilde beyaz peynir, 1 bardak şekersiz çay ile yapılacak. Öğle yemeğinde yağsız çoban salata ve akşam yemeğinde ise sadece pırasa yemeği olacak.

???????????????????????????

Bir önceki yazımız olan 21 Günde 5 Kilo Verip 3 Beden İncelebileceğiniz Diyet Listesi başlıklı makalemizde bu diyet programını nasıl uygulamanız gerektiği ve diyet programını kullandığınızda ne kadar kilo vereceğiniz hakkında bilgiler verilmektedir.

21 Günlük Diyet Listeleri, Süreli Diyetler

21 Günde 5 Kilo Verip 3 Beden İncelebileceğiniz Diyet Listesi

31 Ekim 2014

Vücudunuza herhangi bir şekilde yüklenmeden, gayet rahat bir düzende kilo vermek istiyorsanız 21 günde 5 kilo diyeti sizin için en doğru seçim olacaktır. Rahat ve sorunsuz bir şekilde uygulayabileceğiniz bu diyet listesi, vücudunuzda ki fazlalıklardan kurtulma noktasında sizlere bir hayli destek olacaktır. Diyete ek olarak yapacağınız düzenli egzersiz ve spor ile de kiloları verdikten sonra vücudunuzun genel anlamda daha dinç olmasını, fit olmasını sağlayabilirsiniz.
1. GÜN: Kahvaltıda 2 dilim kaşar peynir, 1 dilim kepek ekmek ve yanında 1 bardak şekersiz çay. Öğle yemeğinde yarım sandviç tam buğday ekmeği ile yapılacak yanında taze sıkılmış portakal suyu olacak. Akşam yemeğinde ise sadece 100 gram tavuk tüketiyoruz, yanında bol miktarda su.

2. GÜN: Kahvaltıda 1 kase süt ve yulaf. Kahvaltıdan 15 dakika sonra şekersiz bir fincan kahve içebilirsiniz. Öğle yemeğinde sadece yağsız salata ve 15 dakika kadar sonra 1 adet yeşil elma. Akşam yemeğinde sebze çorbası ve yanında yarım yemek tabağı dilediğiniz sebze yemeği, ekmek yok.

3. GÜN: Kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği, 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir ve 2 çay kaşığı reçel, bal tüketiyoruz. Öğle yemeğinde dilediğimiz sebzeyi haşlayarak tüketiyoruz. Akşam yemeğinde mevsime göre 100 gram kadar ya da 1 adet şeklinde bir balık tüketiyoruz.

4. GÜN: Kahvaltımız sadece 1 kase süt, mısır gevreği ile yapılacak. Öğle yemeğinde yarım sandviç kepek ekmekli. Akşam yemeğinde ise 100-150 gram kadar kırmızı et tüketilecek, yanında yağsız salata olabilir.

5. GÜN: Haftamızın son diyet gününde kahvaltıda sadece yağsız salata ve taze sıkılmış portakal suyu tüketiyoruz. Öğle yemeğinde bir kase mercimek çorbası, ekmek yok. Akşam yemeğinde ise yarım yemek tabağı karnabahar ve yanında yarım kase yağsız yoğurt.
5 günlük sürecin sonunda, 2 günlük süreçte aşırıya kaçılmadan; fast-food tüketilmeden dilediğiniz gibi beslenmede özgürsünüz. Bu şekilde 7 gün tamamlanmış olacak. Bu süreci 3 kere tekrarlayın ve toplamda 21 günlük diyet sürecini sağlıklı bir şekilde bitirin.

 

Bir önceki yazımız olan Kilo Vermenin Formülü Çözüldü – 21 Günde 10 Kilo Verebilirsiniz başlıklı makalemizde bu diyet programını nasıl uygulamanız gerektiği ve diyet programını kullandığınızda ne kadar kilo vereceğiniz hakkında bilgiler verilmektedir.

21 Günlük Diyet Listeleri, Süreli Diyetler

Kilo Vermenin Formülü Çözüldü – 21 Günde 10 Kilo Verebilirsiniz

31 Ekim 2014

21 günlük bir süreci başarılı bir diyet listesi ile geçirerek 10 kilo vermek ister misiniz? Şimdiden evet dediğinizi duyar gibiyiz. O halde bu süreci özel olarak hazırlayacak olan diyet listemizi ve uyarıları dikkate alarak sizlerde 21 günlük süreç içerisinde 10 kilo verme şansına sahip olabilirsiniz.

1. GÜN: Kahvaltımız sadece yağsız salata ve 1 fincan kahve ile başlayacak. Öğle yemeğinde sadece 1 kase sebze çorbası tüketiyoruz. Akşam yemeğinde mevsime uygun balık yanında bir şey yok.

2. GÜN: Kahvaltıda sadece yulaf, süt bir kase olacak ve dilerseniz 1 fincan şekersiz kahve içebilirsiniz. Öğle yemeğinde sadece pırasa yemeği ve yanında 1 dilim kepek ekmeği. Akşam yemeğinde ise ton balığı ve yanında 1 dilim tam buğday ekmeği.

3. GÜN: Kahvaltı sadece mısır gevreği ve süt ile geçecek bir kase. Öğle yemeğinde kepek ekmek sandviç ve taze sıkılmış meyve suyu. Akşam yemeğinde ise nohut yemeği yarım yemek tabağı ve yanında yağsız yoğurt yarım kase.

4. GÜN: Kahvaltımız sadece yağsız salata ve taze sıkılmış portakal suyu ile geçecek. Öğle yemeğinde 2 farklı sebze haşlanıp tüketilecek. Akşam yemeğinde ise kuru fasulye ve yağsız yarım kase yoğurt.

5. GÜN: Kahvaltımız 2 dilim kaşar peyniri, 1 dilim kepek ekmeği ve 1 bardak şekersiz çay. Öğle yemeği ton balığı ve 1 dilim kepek ekmek. Akşam yemeği ise 100 gram kadar kırmızı et ve yanında yağsız salata.

5 GÜN DİYET – 2 GÜN TATİL

Bu diyetimiz 3 sefer devam edecek. 3 kere, 5 gün yukarıdaki diyeti; 2 gün özgür bir şekilde fast-food tüketmeden kendi alıştığınız beslenme düzeninizi uygulayacaksınız. Bu şekilde vücudunuzu yormadan, 21 günlük süreci tamamlamanız ve 10 kilo verme şansına sahip olmanız mümkün hale gelebilecek

21 Günlük Süreçte Su Tüketimi

Bu süreç içerisinde günlük en az 2 litre su tüketmeniz mutlaka büyük önem taşımaktadır. Zira hazırlanan diyet listesi, besinlerin sindirimi konusunda büyük önem taşımaktadır. Vücudunuzun metabolizma ve sindirim sistemi yeterli su tüketimi ile daha sağlıklı çalışmalıdır.

???????????????????????????

 

Bir önceki yazımız olan 1 Ayda 4 Kilo Verdiren Süper Etkili Diyet Listesi başlıklı makalemizde bu diyet programını nasıl uygulamanız gerektiği ve diyet programını kullandığınızda ne kadar kilo vereceğiniz hakkında bilgiler verilmektedir.

1 Aylık Diyet Listeleri, Süreli Diyetler

1 Ayda 4 Kilo Verdiren Süper Etkili Diyet Listesi

31 Ekim 2014

1 Ayda çok rahat 4 kilo verebilirsiniz. Hem aç kalmayıp hem de kilo vermek istiyorsanız bu diyeti kaçırmayın. Diyet listesini uygulamakla birlikte bol su tüketimi ve günde 30 dakika yürüyüş yapmanız sizin için faydalı olacaktır. Bu diyet listesini 30 günde 3 defa uygulamalısız.

1.GÜN
Kahvaltı
•1 kibrit kutusu beyaz peynir
•1 kibrit kutusu kaşar peynir
•1 adet haşlanmış yumurta
•2 dilim tam buğday ekmek
•Domates, salatalık, bol maydonoz
Öğle
•1 kase salata
•8-9 yemek kaşığı sebze yemeği
•2 dilim çavdar ekmeği
•1 kase cacık
Akşam
•4 adet ızgara köfte
•1 kase zeytinyağlı salata
•1 dilim tam buğday ekmek
•4 yemek kaşığı bulgur pilavı

2.GÜN
Kahvaltı
•1-2 yemek kaşığı bal veya şekersiz reçel
•2 dilim çavdar ekmeği
•1 fincan yeşil çay
•60 gr. yağsız beyaz peynir
Öğle
•1 kase salata
•1 kase yoğurt
•1 tane meyve
Akşam
•1 porsiyon ızgara tavuk
•1 kase zeytinyağlı yeşil salata
•1 dilim tam buğday ekmek

3.GÜN
Kahvaltı
•1 adet haşlanmış yumurta
•2 dilim tam buğday ekmek
•Domates, salatalık
•3-4 adet siyah zeytin
Öğle
•1 kase meyve salatası
Akşam
•1 porsiyon balık
•1 kase çoban salata
•1 dilim kepek ekmek

4.GÜN
Kahvaltı
•1 dilim kızarmış ekmek
•1 bardak şekersiz süt
•60 gr. yağsız beyaz peynir
•3-4 adet zeytin
Öğle
•1 adet meyve
•1 kase yoğurt
Akşam
•1 kase sebze çorbası
•1 dilim kepek ekmek
•1 kase yeşil salata

5.GÜN
Kahvaltı
•2 dilim kepek ekmek
•1 fincan şekersiz çay
•Domates, salatalık, bol maydonoz
Öğle
•1 kase yeşil salata
•1 avuç fındık veya ceviz
Akşam
•1 tabak ıspanak yemeği
•1 kase yoğurt
•1 dilim kızarmış ekmek

6.GÜN
Kahvaltı
•1 adet haşlanmış yumurta
•2 dilim kızarmış kepek ekmeği
•Domates, salatalık
•1 fincan şekersiz çay
Öğle
•1 kase yoğurt
•1 adet meyve
Akşam
•1 porsiyon ızgara tavuk
•1 kase salata
•1 dilim kepek ekmek

7.GÜN
Kahvaltı
•1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
•2 dilim kızarmış kepek ekmek
•60 gr. yağsız beyaz peynir
•3-4 adet zeytin
Öğle
•1 kase meyve salatası
Akşam
•1 kase sebze çorbası
•1 kase yeşil salata
•1 dilim çavdar ekmeği

???????????????????????????

Bir önceki yazımız olan 3 Günde 3 Kilo Vermek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı başlıklı makalemizde bu diyet programını nasıl uygulamanız gerektiği ve diyet programını kullandığınızda ne kadar kilo vereceğiniz hakkında bilgiler verilmektedir.

1 Haftalık Diyet Listeleri, Süreli Diyetler

3 Günde 3 Kilo Vermek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı

31 Ekim 2014

Her insanın hayalidir hızlı zayıflamak ama bu diyet listesiyle hayaller neden gerçek olmasın? Söz konusu bu diyet listesini günlük olarak devam ettirdiğiniz gibi yanında yapmanız gereken hususlar da olacaktır. Günde en fazla 1,5 saatinizi alacak olan düzenli kültür-fizik hareketleri ve egzersizler. 2,5 litre su tüketimi ve sabahın erken saatlerinde uyanmak gibi… 3 gün boyunca sıkı bir şekilde yapılan bu diyet ile birlikte istediğiniz görünüme sağlıklı bir şekilde kavuşucaksınız.

1.Gün

Sabah: 15-20 adet çilek ve ya frambuaz (dondurulmuş da olabilir)
1 çorba kaşığı yulaf
Ara Öğün: 5-6 çilek ya da frambuaz tüketilebilir.
Öğle: Sabah öğünü ile aynı gıdalar tüketilmelidir.
Ara Öğün: 5-6 çilek ya da frambuaz (aynı ara öğün)
Akşam: Öğle öğünü ve sabah öğünü ile aynısı tüketilmektedir. Yanında bir ince dilim ızgara tavuk da yenilebilmektedir.
Ara Öğün: 5 – 6 çilek ya da frambuaz (ara öğün aynı)

2.Gün

Sabah: 1 adet haşlanmış yumurta ya da 2 adet haşlanmış yuurtanın yumurta beyazı yenmelidir.
Ara Öğün: 1 ince dilim ananas tüketilmektedir.
Öğle: Sabah öğünü ile aynıdır.
Ara Öğün: 1 dilim ince ananas (aynı ara)
Akşam: Öğle öğünü ile aynı gıdalar tüketilmektedir. Tercihe göre yulaflı ince dilim ekmek de yenilebilir.
Ara Öğün: 1 dilim ananas.

3.Gün

Sabah: 1 dilim light hindi füme ile 2 tatlı kaşığı tuzsuz lor peyniri birlikte tüketilmektedir.
Öğle: Tavuk göğüsünden ızgara yenmektedir. ( yaklaşık 70-80 gram)
Ara: 1 bardak light ayran içilmektedir.
Akşam: Mantarlı hindi göğüsü yenmektedir.Tarifi ise şu şekildedir: 5-6 adet mantar, kuşbaşı doğranmış 50 gram hindiyle sotelenir. Biraz karabiber eklenir.

diyet-zayiflama-42

Bir önceki yazımız olan 1 Ayda 9 Kilo Verdiren Özel Formüllü Diyet Listesi başlıklı makalemizde bu diyet programını nasıl uygulamanız gerektiği ve diyet programını kullandığınızda ne kadar kilo vereceğiniz hakkında bilgiler verilmektedir.

1 Aylık Diyet Listeleri, Süreli Diyetler

1 Ayda 9 Kilo Verdiren Özel Formüllü Diyet Listesi

31 Ekim 2014

Fazla kilo sorunları çeken ve bu kilolarından kurtulmak isteyenler için bu diyet idealdir. Bu diyet listesi eksiksiz uygulandığı halde 1 ay içerisinde 9 kilo zayıflayabilirsiniz. Diyet listesinde sindirimi kolay olan besinlerin tercih edilmiş olması ve yoğum baharat kullanımıyla az yemeye etki eden bu besinler sizi fazla kilolarınızdan 1 ay içinde kurtaracaktır.

1.GÜN

Kahvaltı

  • 1 dilim taze ananas
  • 2 çay kaşığı zencefil
  • 60 gr. yağsız beyaz peynir
  • Bir fincan yeşil çay

Öğle

  • 1 dilim kepek ekmeği
  • 1 kase yoğurt

Akşam

  • 2 dilim kepek ekmeği
  • Yarım kase yoğurt
  • 8-9 kaşık ıspanak yemeği

2.GÜN

Kahvaltı

  • 2 dilim etimek
  • 60 gr. yağsız beyaz peynir
  • 1 fincan şekersiz çay

Öğle

  • 1 dilim kepek ekmeği
  • 1 orta boy elma

Akşam

  • 1 dilim kepek ekmeği
  • 1 kase yoğurt
  • 8-9 kaşık pırasa yemeği

3.GÜN

Kahvaltı

  • 1 dilim kepek ekmeği
  • Domates, salatalık
  • 3-4 adet yeşil zeytin

Öğle

  • 1 kase yoğurt
  • 1 küçük boy portakal

Akşam

  • 1 dilim kepek ekmeği
  • 1 kase yeşil salata
  • 6-7 kaşık kabak yemeği

4.GÜN

Kahvaltı

  • 1 adet haşlanmış yumurta
  • 2 dilim tam buğday ekmeği
  • Domates, salatalık

Öğle

  • Bol yeşillikli 1 kase salata
  • 1 kase yoğurt

Akşam

  • 150 gr. ızgara tavuk
  • 1 bardak tuzsuz ayran

5.GÜN

Kahvaltı

  • 1 kaşık diyet reçel
  • 1 dilim kepek ekmeği
  • 1 fincan ıhlamur ya da meyve çayı

Öğle

  • Bol yeşillikli 1 kase salata

Akşam

  • 4-5 kaşık bulgur pilavı
  • 1 bardak tuzsuz ayran

6.GÜN

Kahvaltı

  • 1 dilim kepek ekmek
  • Domates, salatalık
  • 1 fican şekersiz çay

Öğle

  • 1 dilim kepek ekmek
  • 1 kase salata

Akşam

  • 200 gr. ızgara tavuk
  • 1 kase yağsız salata

7.GÜN

Kahvaltı

  • 1 dilim kepek ekmek
  • 1 dilim ince salam
  • 1 fincan limonlu şekersiz çay

Öğle

  • Yarım haşlanmış patates
  • 1 kase salata

Akşam

  • 2 adet kalem pirzola
  • 1 dilim kepek ekmek
  • 1 kase salata

Aynı liste 3 hafta boyunca tekrarlanacaktır.

 

Bir önceki yazımız olan 1 Ayda 13 Kilo Vermek Bu Diyet Listesi İle Mümkün başlıklı makalemizde bu diyet programını nasıl uygulamanız gerektiği ve diyet programını kullandığınızda ne kadar kilo vereceğiniz hakkında bilgiler verilmektedir.

1 Aylık Diyet Listeleri, Süreli Diyetler

1 Ayda 13 Kilo Vermek Bu Diyet Listesi İle Mümkün

31 Ekim 2014

Fazla kilolardan kurtulup ideal bir vücuda ulaşmak ve 1 ayda bunu başarmak istiyorsanız bu diyet tam size göre. Kurallara uyduğunuz halde haftada 3 kilo olmak üzere ayda 12-13 kilo verebilirsiniz.

1.GÜN

Kahvaltı

  • 1 fincan şekersiz çay veya kahve
  • 1 dilim kızarmış ekmek
  • 60 gr. yağsız beyaz peynir

Öğle

  • 1 kase yoğurt
  • 1 adet salatalık

Akşam

  • 1 kase sebze çorbası
  • 1 dilim kepek ekmek

2.GÜN

Kahvaltı

  • 1 adet haşlanmış yumurta
  • 1 fincan şekersiz meyve çayı
  • 1 dilim kepek ekmek

Öğle

  • 1 adet elma
  • 1 kase yoğurt

Akşam

  • 1 kase yoğurtlu pirinç çorbası
  • 1 porsiyon ızgara tavuk

3.GÜN

Kahvaltı

  • 6 gr. yağsız beyaz peynir
  • 1 fincan şekersiz çay
  • 1 dilim kızarmış ekmek

Öğle

  • 1 kase yeşil salata
  • 1 adet elma

Akşam

  • 100 gr. biftek
  • 3 yemek kaşığı bulgur pilavı
  • 1 kase yoğurt

4.GÜN

Kahvaltı

  • 1 adet haşlanmış yumurta
  • 1 dilim kepek ekmek
  • 5 adet zeytin

Öğle

  • 1 kase yeşil salata
  • 1 kase sebze çorbası

Akşam

  • 4 adet ızgara köfte
  • 1 kase yoğurt

5.GÜN

Kahvaltı

  • 1 dilim kızarmış ekmek
  • 1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
  • 1 tane domates

Öğle

  • 1 kase çoban salata
  • 1 adet meyve

Akşam

  • 1 kase sebze çorbası
  • 1 dilim kepek ekmek

6.GÜN

Kahvaltı

  • 1 dilim kepek ekmek
  • 60 gr. yağsız beyaz peynir
  • 1 fincan şekersiz çay

Öğle

  • 1 kase yoğurt
  • 1 adet meyve

Akşam

  • 1 tabak sebze yemeği
  • 1 dilim kepek ekmek
  • 1 kase salata

7.GÜN

Kahvaltı

  • 1 adet haşlanmış yumurta
  • 1 dilim kızarmış ekmek
  • 5-6 adet yeşil zeytin

Öğle

  • 1 kase yoğurt
  • 1 avuç fındık

Akşam

  • 1 porsiyon ızgara tavuk
  • 1 kase yeşil salata
  • 1 dilim kepek ekmek

Aynı liste 3 hafta boyunca tekrarlanacaktır.

 

Bir önceki yazımız olan 7 Günde Hızlıca 1 Kilo Verin Sağlıklı Diyet Listesi başlıklı makalemizde bu diyet programını nasıl uygulamanız gerektiği ve diyet programını kullandığınızda ne kadar kilo vereceğiniz hakkında bilgiler verilmektedir.