Havuçları seçerken uç kısımlarının sivri değil yuvarlak başlı olmasına dikkat edin.Malzemeler (4 Kişilik)
• 5 adet orta boy havuç
• 1 çay bardağı kuru üzüm
• 1 yemek kaşığı rendelenmiş zencefil
• 2 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz
• 1 adet limon suyu
• 1 çay bardağı zeytinyağı
• 1 tutam kekik
• Yeterince tuzHazırlanışı (10 Dakika)
• Kuru üzümleri suda yumuşayana kadar bekletin.
• Havuçları kazıyıp yıkayın ve iri iri rendeleyin.
• Ayrı bir yerde zeytinyağını, limon suyunu, rendelenmiş zencefili, tuzu ve kekiği iyice karıştırın.
• Havuçlara hazırladığınız sosu, maydanozları ve kuru üzümleri ilave edip iyice karıştırın ve servis yapın.
Bir önceki yazımız olan 1 Günlük Diyet Listesi başlıklı makalemizden de bilgiler alabilirsiniz.
İlk Soruyu Siz Sorun