Hafta sonu olması itibariyle sizleri muhteşem Pazar gününden güzel bir diyet listesi programı paylaşmak istedik. Haftasonu diyeti genellikle bizlerin öngörmediği ve onaylamadı bir diyet programıdır genellikle Bizler hafta sonlarına daha hafif sıkı diyet programları ile geçirilmemesi taraftarıyız.
Fakat gördük ki Bize gelen sorular ve Hafta sonuna özel diyet programları bayanlar tarafından istenilmektedir biz de sizlerin Hafta sonuna özel ağır olmayan bir diyet programı hazırlamak istedik. Bu diyet programını düzenli bir şekilde hafta sonları uygulamak sizi forma sokacak ve bir kaç kilo vermenizi sağlayacaktır.
Hafta sonu diyete girmek daha zor
Diyetisyenler hafta sonlarına genellikle daha hafif programlar yazarlar. Çünkü hafta sonları diyet yapmak oldukça güçtür. Haftasonları diyete bağlı kalmak da çok zordur. Genellikle gezme yeme içme günleri olarak haftasonu tercih edenler yakınlarında buluştuklarında diyet programını askıya alırlar.
Diyet programlarının bırakıldı günler haftasonuna denk geliyor
Genellikle diyet yapan bayanlar ve erkekler diyet programları hafta sonları bozuyorlar Çünkü sevdikleriyle eşliğinde dostlarıyla güzel vakit geçirirken diyet yapanlar genellikle diyet programlarını oldukça çok esnektirler. Hafta içi ise diyet programından artık eser kalmaz. Bu nedenle hafta sonlarında da diyet programına bağlı kalabilmek için diyet programı mutlaka esnetilmelidir.
Haftasonu diyet listesi
Size Vermiş olacağız hafta sonu diyet listesi programına ayda 4 defa uygulayacaksınız. Diğer günler ise diyetisyen uzmanınızın ya da size vermiş olduğumuz diyet programlarına uygulamaya devam edeceksiniz. Işte haftasonu diyet programı
Etkisi: 3 kilo
Diyet tipi: düşük karbonhidratlı
Süre: 2 gün
Tekrar: Ayda dört kez
Cumartesi:
Kahvaltı: Yulaf ezmeli yoğurt, taze meyveler ve 1 çay kaşığı bal.
Öğle: Sade pirinç ve buharda pişmiş sebzeler:
Akşam: Zeytinyağlı yeşillik salatası, 100 gram haşlanmış domatesli pirinç.
Pazar:
Kahvaltı: Yulaf ezmeli meyve salatası, bal ve yoğurt.
Öğle: Buharda lahana + sade pilav ve ceviz, 1 elma ve kuru üzüm.
Akşam: Sebze çorbası, yeşillik salatası, 1 dilim çavdar ekmeği.
8 Sorular ve Cevaplar
Bölgesel yağlanmanın azalması için mutlaka diyetle beraber egzersiz de yapmanız gerekir. Göbek bölgesel yağlanmanın hormonal birtakım sebepleri de olabilir bu nedenle öncelikle hekim kontolünden geçmenizde fayda sağlayacaktır.
Beslenmenizde özellikle basit şekerli gıdalardan , şekerli meşrubatlardan , hamur işlerinden uzak durun. kepekli ekmeği, kurubaklagiller, bulgur gibi posa çeriği yüksek karbonhidrat kaynaklarını tercih edin.
bu tarz ürünler tek başlarına zayıflatma özelliğine sahip değillerdir. mutlaka bir diyet programı ile beraber kullanılmalıdırlar. güvenilir markaların ( içerik miktarları belli olan) ürünlerinden destek almanız mümkündür. sağlıklı günler dilerim
tahıl gevrekleri hem besin öğeleri hem de lif içerikleri açısından gayet sağlıklı besinler. tabi dozunu kaçırmadan yediğiniz sürece. özellikle akşamları hafif yemek adına akşam yemeklerinde bir süre sadece yağsız sütle tüketin. saat 19 dan sonra birşey tüketmemeye özen gösterin. ve kilo kaybınızı takip edin.
bu şekilde size diyet vermemiz sağlığınla oynamak olur, tahlillerini en az 3 gün yediklerini kaydedip gelmen gerekir. Öneriler istersen web sitemde hazıradıım yazılarımı takip edebilirsin.
merhaba, bu tarz urunlerın kullanımı sonrasında ne gıbı yan etkılerının oldugu malesef bılınmemekte artı bu urunlerin etkısını gorebılmenız ıcın zaten zayıflama dıyetı uygulamanız gerekmektedır.
merhaba. hiç yağ tüketmemeniz veya sürekli sebze meyve ile beslenmeniz çok doğru değil. vücudunuzun ihtiyacı olan miktarlarda sebze meyve ekmek grubu et grubu tüketilmeli. dengeli bir diyetle tavsiye edilen kilo düşüdü haftada 500 gramla bir kilo arasındadır ki bunun da yağdan vermesi istenir. ekstradan aktivite artırılırsa durum değişebilir. yani siz haftada 2 kilo vermişsiniz gibi görünüyor. bunu da nasıl ve kastan mı sudan mı yağdan mı verdiğiniz önemli. sizin diyet yapıyorum derken neyi kastaeetiğiniz önemli. bunun için bir diyetisyenle yüzyüze görüşmeniz iyi olur.
sadece beslenmesini yaşına uygun besinleri alması gereken miktarlara göre ayarlayarak belsenme programı yapabilir.Fakat bunun karşılığı isveç diyeti gibi popüler olan diyetlerin arkasından giderek olmaz.Sağlıklı beslenerek kilo problerini yavaş yavaş aşağıya indirmesi mümkün.Tabi bunun içinde bir profesyönel yardım almalı.Uzman bir diyetisyen yardımıyla bu konuyu rahatlıkla çözebilirsiniz.
Dukan diyeti, birkaç benzer diyet tütü gibi karbonhidrat kısıtlaması ve hatta tatlandırıcıların kullanımını öneriyor. Basit ve rafine şekerlerin kan şekerini yükseltmede olumsuz etkileri olmakla beraber, meyvelerin protein kaynaklarıyla beraber tüketilmesi bu olumsuz etkileri engeller. Diyetimizde toplam enerjinin U-60 kadarı karbonhidratlardan alınmalıdır (2000kcal ise; 1100kcal)
Tarçının kalorisi düşük olmakla beraber, aşırıya kaçmadan tat verici olarak kullanabilirsiniz.