AHMET MARANKİ KALÇA ERİTME DİYETİ LİSTESİ
Kilo vermedeki en büyük problemlerden biri de zor eriyen kalçalardır. Ne kadar diyet yapılmasa da genellikle hiçbir sonuç alınamamaktadır. Bu nedenle de insanlar yaşamlarına bu şekilde devam etmeyi seçmekte ve umutsuz olmaktadırlar. Ama son yıllarda her bölge için değişik formüller üreten uzmanlar, kalça bölgesi için de yeni programlar oluşturmaktadırlar. Bu programlar uygulanarak kısa süre içerisinde kalça incelmekte ve sorunlar yok olmaktadır. Bu programlardan birisi de Ahmet Maranki kalça eritme diyeti listesi olmaktadır. Bu liste ilaveler yapılmadan, istikrarlı bir şekilde uygulandığında, çok olumlu sonuçlar vermekte ve incelme sağlamaktadır. Kalça problemi yaşayan herkes bu diyeti rahatlıkla uygulayabilmektedir.
Kahvaltı: 1 bardak limonlu su, 1 şeftali, 1 tane elma
Ara Öğün: 1 parça yağsız peynir
Öğle Yemeği: 1 porsiyon bol yeşillikli salata, 1,5 porsiyon tavuk ızgara
Ara Öğün: 5 yulaflı bisküvi, 1 elma
Akşam Yemeği: 1 porsiyon taze fasulye, 1 dilim kızarmış ekmek, yarım kase yeşil salata
Gece: 1 bardak tarçınlı ılık süt
Ahmet Maranki kalça eritme diyeti listesinde bir diğer önemli husus da günde en az 1,5 litre kadar su içilmesi gerektiğidir. Ahmet Maranki kalça eritme diyeti listesi 1 hafta boyunca bu şekilde uygulanmalıdır. Fakat bu diyeti her gün uygulamak istemeyenler olabilmektedir. Bu kişiler haftada 2-3 kez diyet listesine sadık kalmalıdırlar. Bunun dışında da bu diyet 2 ay devam ettirilmelidir. Bu şekilde fit bir vücuda kavuşmak mümkün olmaktadır. Ayrıca bu diyet tek başına uygulandığında sonuçları gecikebilmektedir. Bu nedenle bu diyeti uygularken muhakkak yanında uygun egzersizler de yapılmalıdır. Bu şekilde yapıldığında çok kısa sürede incelme olmaktadır. İnsanlar bu görünümlerinden mutluluk duymaktadırlar ve yepyeni bir görünüme kavuşmaktadırlar.
Bir önceki yazımız olan 10 Günlük Göbek Eritme Diyeti Listesi başlıklı makalemizde 10 günlük detoks diyeti, 10 günlük diyet ve 10 günlük diyet kadınlar kulübü hakkında bilgiler verilmektedir.
İlk Soruyu Siz Sorun