Ev Yapımı Tedaviler

(2015) Beyaz Çay Diyeti ile Diyet Yapmadan Anında Kilo Verin

8 Kasım 2014

Bitki çaylarına duyulan ilgi son dönemlerde daha da artmıştır. Zayıflamak, genç kalmak, ağrıları dindirmek için bitki çayları kullanılmaya başlamıştır. Özellikle zayıflamak söz konusu olduğunda bitki çaylarının önemi ve kullanımının artığını görüyoruz. Beyaz çay, bitkilerden gelen sağlık mucizesini vücudunuzda hissetmenizi sağlayan bitki çaylarındandır. Uzmanlar esnek ve daha sıkı bir cilde kavuşmak, göbek yağını eritmek ve daha genç bir cilde kavuşmak için günde 2 veya 4 bardak beyaz çay içilmesini tavsiye etmektedir.

Beyaz çay, çay bitkisi henüz oluşmadan yani tomurcuk hâlindeyken toplanır ve hiçbir işlemden geçmeden kurutulur. Bu sayede elde edilmiş olur. Beyaz çayı kullanmak için bir reçeteye ihtiyaç yoktur. Kişi istediği takdirde beyaz çayı sabah ve akşam rahatlıkla kullanabilir. Beyaz çayın hiçbir yan etkisi yoktur. Polifenoller, yani antioksidan etkisi güçlü olan mikrobesinler beyaz çayın içerisinde fazlaca bulunmaktadır ve bu nedenle beyaz çay tüketmek vücudun sağlığını olumu yönde etkilemektedir.

Beyaz çayın kullanımı oldukça basittir. Bir fincana bir ölçü beyaz çay eklemeniz ve üzerine kaynatılıp biraz soğuyan suyu döküp birkaç dakika beklemeniz yeterlidir. Kaynar suyu direkt bitkinin üzerine boşaltmak çayın tadını acılaştıracağı için suyun kaynadıktan sonra biraz beklemesi tavsiye edilmektedir. Günde 4-6 bardak beyaz çay içmeniz sağlık açısından hiçbir sakınca doğurmayacağı gibi özellikle göbek bölgenizdeki ve vücudunuzun diğer bölgelerindeki yağlanmaları eritmenize yardımcı olmaktadır.

Bir önceki yazımız olan 2 Ayda 4 Kilo Vermek İçin Sağlıklı Bir Diyet Listesi başlıklı makalemizde 2 ayda 4 kilo, 2 ayda 4 kilo almak ve 2 ayda 4 kilo nasıl verilir hakkında bilgiler verilmektedir.

Benzer Yazılar

İlk Soruyu Siz Sorun

Soru Sorun