Diyet Listeleri

Ev Hanımları İçin Ev Kadını Diyeti

30 Ekim 2014

Ev kadını diyeti; özellikle ev hanımları için hazırlanan ve ev kadınlarının en çok dert yandığı fazla kilolardan kurtulmak için yapılan bir beslenme listesidir. Bu beslenme listeleri ile ev hanımları kolaylıkla ve zorlanmadan fazla kilolarından kurtulabiliyor ve istedikleri formlarına kavuşabiliyor. Tek yapmanız gereken şey beslenme listesine her gün olduğu gibi uymak olacaktır. Dikkat ettiğiniz taktirde gözle görülür sonuçlar alacağınızı fark edeceksiniz.

Fazla kilolardan kurtulmak isteyen ev hanımlarına örnek bir ev kadını diyeti vererek diyete hemen başlamalarını sağlamakta fayda olacağını düşünüyorum.

Kahvaltı öğününüzde; şekersiz bitki çayı ince bir dilim kepek ekmeği bir adet domates iki adet yeşil biber ve iki adet ızgarada yapılmış sosis tüketebilirsiniz. ( Bir fincan bitki çayında 0 kalori bir dilim kepek ekmekte 55 kalori bir adet domateste 18 kalori bir adet biberde 25 kalori ve bir adet sosiste 86 kalori bulunmaktadır.) ( kahvaltıda toplam alacağınız kalori; 195 kaloridir.)

Öğle öğününüzde bir tane fırında pişirilen karnıyarık üç yemek kaşığı yağsız pişirilmiş pilav bir porsiyon cacık tüketebilirsiniz. ( Bir adet karnıyarıkta 240 kalori bir porsiyon pilavda 215 kalori ve bir kase cacıkta 94 kalori bulunmaktadır.) (öğle yemeğinizde toplam alacağınız kalori yaklaşık 400 kaloridir.)

Akşam öğününüzde bir adet derisiz tavuk budu bir porsiyon bezelye bir porsiyon yoğurt bir  tane ince dilim kepek ekmeği ve salata tüketebilirsiniz. ( bir adet tavuk budu 48 kalori bir porsiyon bezelyede  172 kalori bir porsiyon yoğurtta 37 kalori  salatada 87 kalori ve ince dilim kepek ekmeğinde 55 kalori vardır. ( Akşam yemeğinde toplam alacağınız kalori 399’dur.

Öğün aralarında meyve ceviz kuru kayısı tüketebilirsiniz. Tüketeceğiniz bu ürünler bir iki taneyi geçmeyip dozunda olmalıdır. Bunun yanı sıra bol bol su içmelisiniz ve spor yapamasanız bile her gün yürüyüşe çıkmalısınız. Ev kadını diyeti sayesinde bu şekilde çok kısa zamanda hedeflediğiniz kiloya ulaşacaksınız.

 

Bir önceki yazımız olan Göbek Eriten Süper Diyet – Hızlı Göbek Eritme Yöntemi başlıklı makalemizde göbeği eritme yöntemi, göbek eritme yöntemi ve göbek eritme yöntemleri hakkında bilgiler verilmektedir.

Benzer Yazılar

İlk Soruyu Siz Sorun

Soru Sorun