Diyet Listeleri

Çalışanlar İçin Özel Diyet Listesi

5 Kasım 2014

ÇALIŞANLAR İÇİN DİYET LİSTESİ

Çalışan insanlar zorlu bir temponun içerisinde oldukları için, düzensiz beslenmektedirler. Bu nedenle de özellikle de masa başında hareketsiz olarak çalışanlar, çok kilo almaktadırlar. Masa başında çalışanlar için oluşturulan diyet listeleri ile insanlar düzenli beslenebilmekte ve kilo verebilmektedirler.

Sabah:

1’inci alternatif:

Bir yarım simit, Küçük bir parça yağsız peynir, bir miktar marul, 1 domates ve maydanoz, 3 kaşık reçel, şekersiz çay

2’nci alternatif:

125 gr meyveli yoğurt, 1 kaşık bal, 2 dilim ekmek, 1 fincan çay

3’üncü alternatif:

Bir miktar kuru dut, kuru kayısı, 1 avuç badem ve ceviz

Öğlen:

Alternatif 1: Bir tabak çorba, bolca salata, 1 tabak yoğurt

Alternatif 2: 1 porsiyon tavuk çöp şiş

Alternatif 3:  2 tane ızgarada köfte, 1 tabak çorba, 1 dilim kızarmış ekmek, 1 kase salata, 1 fincan ayran

Akşam:

Alternatif 1:  1 porsiyon Izgarada haşlama et

Alternatif 2: Haşlanmış sebze yemekleri

Alternatif 3:  2 yumurta ile yapılan omlet, bolca salata 1 tabak yoğurt

Görüldüğü gibi çalışanlar için oluşturulmuş bu diyet ile çalışanlarda günlük koşuşturma içerisinde zorluk çekmeden kilo verebileceklerdir. Bu diyet ile insanlar oturdukları yerde zayıflayabilecekler ve açlık da çekmeyeceklerdir. Kilo sorunu olan çalışan insanlar, bu diyet listesini düzgün bir şekilde yaptıklarında tüm kilo sorunlarından kurtulmaları sağlanacaktır. Bu diyet ile yorgunluk ve halsizlik hissedilmeden kilo verilmesi sağlanabilmektedir. Bu şekilde kolaylıkla kilo verilebilmesi ile insanlar, bu diyetleri istedikleri uzunlukta yapabilmektedirler. Herhangi bir sağlık sorunu olmayan insanlar bu diyeti yapabilmektedirler. Diyet listesini kullanmadan önce bir ön araştırma yapılarak, insanlar programın kendileri için uygun olup olmadığına karar verebilmektedirler. Kilo sorunu olan insanlar en kısa zamanda bu diyete başlamalıdırlar.

diyet-zayiflama-kiloverme13

Bir önceki yazımız olan 1 Haftada 5 Kilo Vermek İçin Etkili Uzman Diyeti başlıklı makalemizde 1 haftada 5 kilo, 1 haftada 5 kilo almak ve 1 haftada 5 kilo nasıl alınır hakkında bilgiler verilmektedir.

Benzer Yazılar

İlk Soruyu Siz Sorun

Soru Sorun