Diyet Listeleri

Çin Diyeti Listesi

24 Ekim 2015

Fazla kilolardan hızlı bir şekilde kurtulmak isteyenler için yapılabilecek birçok farklı diyet bulunmaktadır. Fakat yapılan araştırmalar sonucunda Çin diyetinin oldukça etkili olduğu görülmektedir. 3 gün süren bu diyetin sıklıkla uygulanmaması gerekmektedir. En azından 2 defa arka arkaya uygulandıktan sonra en az 1 hafta ara verilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde istenmeyen durumlar ortaya çıkabilmektedir. Diyetin 3 gününde de farklı listeler bulunmaktadır. Bu özelliğiyle diğer diyetlerle arasında fark oluşturmaktadır. Aşağıda pazartesi Salı ve Çarşamba olarak verilen programın istenilen günden başlayıp 3 gün boyunca devam etmesi gerekmektedir. Bu diyeti tam anlamıyla uygulayan kişilerin ideal kilolarına kavuşabildikleri görülmektedir. Uygulayanlar arasında şuana kadar herhangi bir şekilde etkisini görmeyen kişilerin bulunmadığı bilinmektedir. Diyet genel olarak zorlayıcı olması da eksiksiz bir şekilde uyulması gerekmektedir.

Başlayanlar için ilk gün kahvaltısında tarçınlı çay 1 bardak pirinç sütü ve 3 etimek yenilmesi yeterli olmaktadır. Öğle öğününde sebzeli pilav kırmızıbiber ve çeşitli baharatlarla yapılmış tavada sebze yenilmesi gerekmektedir. Akşam öğününden önce ikindi vakitlerinde 1 adet meyve yenilebilmektedir. Son olarak akşam yemeğinde buharla pişirilmiş pilav ve dana eti fırında domates harici herhangi bir şeyin yenilmemesi gerekmektedir. Bu listeye eksiksiz bir şekilde uyanların aynı şekilde ikinci gününe de ara vermeden devam etmeleri önerilmektedir. İkinci gün kahvaltıda 1 fincan çay 1 müslili süt bulunmaktadır. Öğlen haşlanmış soya fasulyesi havuç salatası ve elma yenilebilmektedir. Akşam öğünü 1.günün akşamına benzer şekilde yenilebilmektedir.

Son gün kahvaltıda sütlü kahve ve 2 dilim kepekli ekmek yeterli olmaktadır. Öğlen ise bezelyeli pilav 1 rafadan yumurta buharda pişmiş ıspanak bulunmaktadır. İkindi ara öğününde isteyenler 1 bardak süt içebilmektedirler. Son öğünde tavuk veya karidesin yanında karışık haşlanmış sebze yenilebilmektedir.

Benzer Yazılar

İlk Soruyu Siz Sorun

Soru Sorun